Algemeen:

Bij regen >3 mm en harde wind gaat de wandeling niet door. Bij slechte vooruitzichten wordt er altijd in de ochtend telefonisch overlegd met de deelnemers. Honden zijn niet toegestaan. Stevige schoenen zijn een must (geen teenslippers dus!) en bij voorkeur kleding die vies mag worden. Voor volwassenen met kinderen onder de 4 jaar is de workshop de meest passende activiteit, de wandeling is dan wat korter en meer persoonlijk contact.


Op onze facebookpagina vindt u een impressie van onze activiteiten
www.facebook.com/ezelhuis


Reserveren verplicht voor alle activiteiten!

Groepswandeltochten

Iedere woensdag van 13.30u-15.30u (zomers van 10.30u-12.30u) en op zaterdag van 10.30u-12.30u met onze kudde van 8 ezels.
Een prachtige wandeling door de polders naar het Veerse Meer, alwaar we een korte pauze houden met sap en koek. Kinderen van 4 t/m 7 jaar kunnen afwisselend plaatsnemen op de ezel. Duur 2 tot 2,5 uur (7km). Prijs 15 euro voor volwassenen en 12,50 voor kinderen vanaf 4 jaar. Optioneel picknick meerprijs 7,50-12,50 euro p.p. In het seizoen bieden we vaker groepswandeltochten aan.


Ezelwandeling met Picknick, voor besloten groepen vanaf 6 volwassenen excl. kinderen. Tijdsduur ongeveer 3 uur. We organiseren ook reguliere picknicktochten waaraan iedereen kan deelnemen. Hou onze Facebookpagina in de gaten www.facebook.com/ezelhuis

De picknick met zoveel mogelijk streekproducten staat klaar halverwege de wandeling aan het Veerse Meer, met diverse vleeswaren en broodsoorten, kazen, zoet beleg, een vers gekookt eitje, sap en fruit.
Ook voor familiedagen en personeelsuitjes. Prijs 27,50 p.p. en 20 euro voor kinderen.


Workshop ezels

Verzorgen van ezels. Contact maken met ezels. Gedrag en kenmerken over de ezels. Knuffelen met ezels en aansluitend een korte wandeling met ezels. Duur 70 minuten.
Prijs 12,50 p.p voor volw. en 7,50 voor kinderen, inclusief sap en koek.


Kinderfeestjes

Wij organiseren ook kinderfeestjes bestaande uit het verzorgen van ezels, wandelen met ezels en optioneel een picknick aan het Veerse Meer. Kosten zijn 12,50 per kind en 15 euro voor volwassenen.
Duur 2 tot 3 uur. Minimale deelname 7 personen.


Minicamping

Op de boerderij kunt u ook een overnachting boeken met tent, camper of caravan of in de trekkershutten.
Zo bent u altijd tussen de ezels. Zie hiervoor www.catharinamariahof.nl voor de mogelijkheden.
In overleg kan er altijd met een select gezelschap en onze ezels een persoonlijk arrangement samengesteld worden, afhankelijk van uw ideeën en wensen.


Stivhting Ezelspoor

Wij leveren zorg op maat voor kinderen en volwassenen met een beperking en/of spanningsklachten.
Onze ezels hebben een natuurlijk talent om rust te geven en volledig te ontspannen.
Zie www.ezelspoor.nl voor meer informatie.


Bedrijfsuitjes

Vanuit (zorg)boerderij Catharina Mariahof bieden we personeel -en bedrijfsuitjes aan. Dit bestaat uit een rondleiding op de boerderij. Contact maken met ezels. Optioneel het teambuildingsprogramma bestaande uit enkele oefeningen met ezels op de weide. Aansluitend zullen we met de ezels wandelen naar het Veerse Meer en aldaar een picknick nuttigen. Kosten zijn 27,50 incl. picknick aan het Veerse Meer.
Optioneel teambuilding toeslag 10 euro pp. Duur 3 uur. Voor groepen van 8-40 personen.


Teambuilding

Wilt U uw personeel beter laten samenwerken? Boek dan onze arrangement teambuilding met onze ezels. Ezels zullen de samenwerking verbeteren. Ik leg dit graag mondeling verder toe.
Wij zijn opgeleid om teambuilding goed te begeleiden.